ProductenVerantwoordBestellenContactLinks

Producten

Treeworld levert hoofdzakelijk handgemaakte producten van Europese houtsoorten

 

- Boomkrabpalen voor uw kat, zowel voor binnen als buiten

- Sierobjecten

- Bloemenbomen

- Kandelaars

- Tafels en tafelbladen

 

Al onze producten worden vervaardigd van ecologisch verantwoord gekapt hout.

De bomen en het hout van Treeworld worden zorgvuldig geselecteerd en nauwkeurig bewerkt, zodat elk exemplaar zijn natuurlijke uitstraling en unieke schoonheid behoudt.

Tijdens de vervaardiging van boomkrabpalen of klimmeubelen proberen wij zoveel mogelijk vanuit het oogpunt van de kat te kijken, om zodoende een optimaal klimmeubel te construeren.

Het hout van de boomkrabpalen valt in duurzaamheidsklasse 2 of 3. De boomkrabpalen zijn behandeld met producten die de levensduur van de krabpaal extra verlengt.  De zitjes en de grondplaten kunnen ook worden behandeld waardoor de levensduur, weersbestendigheid en slijtvastheid worden vergroot. De door ons gebruikte producten zijn niet schadelijk voor mens en dier. De levens verwachting van onze buiten krabpalen zit tussen de 4 en 10 jaar en is o.a. afhankelijk van de standplaats, houtsoort, dikte van de boom en of de krabpaal goed onderhouden wordt. Onze garantie voorwaarden kunt u vinden in onze algemene voorwaarden.

Naast de verkoop van kant en klare producten, bieden wij ook de mogelijkheid tot het maken van producten in opdracht.

Indien u interesse heeft in één van onze producten of diensten, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen en proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wilt u na het bekijken van de foto’s één van onze producten in het echt zien, dan is dat na het maken van een afspraak mogelijk.

 

Verzendkosten:

Verzend of aflever kosten maken geen deel uit van de aanschafprijs klik hier voor meer informatie

reserveren:

We bieden ook de service om producten te reserveren klik hier voor meer informatie

 

© Treeworld.nl all rights reserved.

 

Boomkrabpalen 
Specials 
Opdracht werk 
Actie!!! 
Voorbeelden